Zo werkt het - Hakerij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webshop

Welkom bij de webshop van Hakerij.
Hier vind je alle door mij gehaakte producten die op voorraad zijn.
Nu met hoge kortingen!
Voor deze producten is de levertijd, na ontvangst van de betaling, 2-3 werkdagen. Kun je niet precies vinden wat je zoekt? Neem dan contact met mij op. Ik maak dan, indien mogelijk, jouw gewenste product op maat. In dat geval is de prijs en de levertijd afhankelijk van het product.


De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht van de bestelling. Het minimale bedrag aan verzendkosten is €3. Aangetekend versturen is ook mogelijk. In dat geval is het minimale bedrag €7,70.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van mij een bevestiging via de mail met daarin het totaal te betalen bedrag (prijs+verzendkosten).
Voor alle bestellingen geldt, dat de bestelling definitief is, na ontvangst van de betaling. Wanneer je een bestelling plaatst, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Alle kussenhoezen zijn geschikt voor kussens van 45x47cm, hebben een envelopsluiting aan de achterkant en worden verkocht zonder kussen. De maximale wastemperatuur staat vermeld bij het betreffende product. Plaats nooit direct het strijkijzer op het gehaakte deel. Doe er altijd een (vochtige, schone) theedoek tussen.
Alle producten zijn origineel en handgemaakt en kunnen daarom afwijken van het voorbeeld op de foto.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu